Γνωρίστε μας

    

    Η εταιρία John Hellas Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 2005 στη Θεσσαλονίκη από μια ομάδα έμπειρων στελεχών του χώρου του παιχνιδιού. 

    Η έδρα και η αποθήκη της εταιρίας στεγάζονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις έκτασης 2.500m² στη Θεσσαλονίκη, ενώ λειτουργεί και Showroom στην Αθήνα.

 


    Σκοπός της εταιρίας είναι η παροχή παιχνιδιών υψηλής ποιότητας. Ακολουθώντας τις εξελίξεις του κλάδου, έχει δημιουργήσει μια αξιόλογη σειρά με επώνυμα παιχνίδια, την οποία φροντίζει να εμπλουτίζει συνεχώς.
Ravensburger


    Τα παιχνίδια της Ravensburger εισάγονται στην Ελλάδα από την εταιρία John Hellas ΕΠΕ. Το μπλε τρίγωνο της Ravensburger είναι ένα σήμα πιστοποιημένο, ιδιαίτερα αγαπητό και με μεγάλη απήχηση στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο.

    Για περισσότερο από 130 χρόνια η Ravensburger προσφέρει μια από τις πιο ποικιλόμορφες και πρωτοποριακές συλλογές παιχνιδιών που μπορείτε να βρείτε . Οι πελάτες της εκτιμούν την τεχνογνωσία και την μακροχρόνια παράδοση στη δημιουργία μοναδικών και καινοτόμων παιχνιδιών με μακράς διάρκειας υλικά.    Πίσω από όλο αυτό, βρίσκεται μια επιχείρηση με 1.700 περίπου εργαζόμενους, που θεωρεί καθήκον της να διαφυλάξει την αξιοπιστία του ονόματος Ravensburger τώρα και στο μέλλον.

    

Ψυχαγωγία, εκπαίδευση, συντροφικότητα!


    Πιστεύουμε με πάθος σε αυτές τις αξίες που επιτρέπουν σε μικρούς και μεγάλους να ανακαλύπτουν με επιμονή ό,τι πραγματικά αξίζει.