Ψυχαγωγία, εκπαίδευση, συντροφικότητα!

Πιστεύουμε και υπηρετούμε με πάθος σε αυτές τις αξίες που επιτρέπουν σε μικρούς και μεγάλους να ανακαλύπτουν με επιμονή ό,τι πραγματικά αξίζει.

Ψυχαγωγία

Είναι ο δημιουργικός τρόπος αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου, που προσφέρει όχι μόνο ευχαρίστηση και χαλάρωση, αλλά και ψυχική και πνευματική καλλιέργεια.

Εκπαίδευση

Δεν είναι μόνο γνώσεις, αλλά όλες οι δεξιότητες και ικανότητες, καθώς επίσης και οι ηθικές αξίες που αναπτύσσονται μέσα από το παιχνίδι.  

Συντροφικότητα

Είναι σημαντικό να διασκεδάζουμε μαζί με τα παιδιά, ενθαρρύνοντάς τα να κάνουν φιλίες και να κατανοήσουν έννοιες όπως ο αλληλοσεβασμός και η ομαδικότητα!

Εταιρική Ταυτότητα 

 Η John Hellas είναι μια ελληνική εταιρία που ιδρύθηκε το 2005 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Δραστηριοποιείται στον χώρο των παιχνιδιών και  προτεραιότητά της είναι η προσφορά ποιοτικών, επώνυμων παιχνιδιών, προσαρμοσμένων στις ιδιαιτερότητες της κάθε ηλικίας. Κανόνας της John Hellas είναι ο σεβασμός στους πελάτες και στους συνεργάτες της. Στόχος της είναι η συνεχής ανοδική πορεία της στην Ελληνική αγορά. Δέσμευσή της η διαρκής επένδυση στο μέλλον όλων, τα παιδιά μας!

Ποιότητα

Δέσμευση μας είναι η προσφορά ποιοτικών παιχνιδιών, που πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας.

Ποικιλία

Με περισσότερες από 1.000 προτάσεις προϊόντων, που συνεχώς ανανεώνονται και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ηλικίας και τις επιθυμίες κάθε παιδιού.

Καινοτομία

Ακολουθώντας τις εξελίξεις ξεπερνάμε τα «συνηθισμένα», αναζητάμε συνεχώς καινούριες ιδέες και εξερευνούμε νέες διαστάσεις.

Δείτε τους καταλόγους μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα μας παιχνίδια


Κάντε μας follow στα social media για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα, τους κατασκευαστές παιχνιδιών, καθώς και για τους απίθανους διαγωνισμούς μας!

Ότι χρειάζεστε βρίσκεται εδώ!

Δείτε τους εδώ