Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό «GRAVITRAX PROMO CONTEST»

ανέβηκε από admin 10/10/2019 0 Σχόλια

Η εταιρεία με την επωνυμία «JohnHellasΕ.Π.Ε.» που εδρεύει στο Δήμο Ωραιοκάστρου και επί της οδού Μακ. Αγώνα 14 (εφεξής «JohnHellas» ή ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει Διαγωνισμό/προωθητική ενέργεια με την ονομασία «GRAVITRAXPROMOCONTEST» ο οποίος θα διενεργηθεί στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.
Η εταιρεία με την επωνυμία «WEST AE Διαφημιστική, Τουριστική εταιρία» (εφεξής «WEST») θα αναλάβει να υλοποιήσει τεχνικά και να εκτελέσει το Διαγωνισμό για λογαριασμό της «JohnHellas».

 

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό/προωθητική ενέργεια έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδος από 15 ετών και άνω. Ειδικά για τους ανήλικους συμμετέχοντες ορίζεται ότι έχουν ενημερωθεί οι ασκούντες τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια αυτών ή οι νόμιμοι αντιπρόσωποι τους και συγκεκριμένα, συναινούν στη συμμετοχή του ανήλικου στον Διαγωνισμό.  Αποκλείονται από τη συμμετοχή οι εργαζόμενοι των εταιρειών «JohnHellas», «WEST» και οι άμεσα συνδεδεμένοι με τις παραπάνω επιχειρήσεις. 


Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει συνολικά από τις 11/10/2019 έως τις 30/10/2019. 
H εταιρεία «JohnHellas» και η «WEST», διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν, ανακαλέσουν, παρατείνουν ή μειώσουν τη διάρκεια του Διαγωνισμού, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, κατά την κρίση τους, καθώς και να μεταβάλλουν τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή/ και να ματαιώσουν το Διαγωνισμό με σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της JohnHellasστο https://johnhellas.gr/blog και στο Facebook https://www.facebook.com/JohnHellasGames

 

 Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα, σύμφωνα με τις διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Ν.2121/1993, ν. 44481/2014) και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα αποκλεισμού από τον Διαγωνισμό συμμετεχόντων οι οποίοι πραγματοποιούν κακόβουλη χρήση του. Μετά την εκπνοή της διάρκειας του Διαγωνισμού, κάθε υποχρέωση της διοργανώτριας εταιρίας  John Hellas καθώς και της εταιρίας West AE η οποία όπως προαναφέρθηκε θα αναλάβει να υλοποιήσει τεχνικά και να εκτελέσει το Διαγωνισμό για λογαριασμό της «JohnHellas»,παύει να υφίσταται, μη υπεχουσών οποιασδήποτε υποχρέωσης ή ευθύνης έναντι των συμμετεχόντων και νικητών.

 

 

 

 

 

Διαδικασία συμμετοχής.

 

Για τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό ο κάθε χρήστης, θα πρέπει να καταχωρήσει υποχρεωτικά τα στοιχεία του(όνομα, επώνυμο, ηλικία, κινητό τηλέφωνο, e-mail) στα αντίστοιχα πεδία της εφαρμογής στην ειδική εφαρμογή στο tablet όπου γίνεται η συλλογή των στοιχείων κατά τη διεξαγωγή του event προκειμένου να λάβει μέρος στην κλήρωση όπου θα αναδειχθούν πέντε (5) νικητές για πέντε (5) GravitraxStarterSets, με κωδικό προϊόντος 26099.

Στις 04/11/2019, θα κληρωθούν πέντε (5) τυχεροί καθώς και πέντε (5) αναπληρωματικοί στην περίπτωση που δεν εμφανιστεί κάποιος από τους αρχικούς νικητές.

Έγκυρες θα είναι οι συμμετοχές με συμπληρωμένα όλα τα στοιχεία τους (Όνομα, Επίθετο, ηλικία, κινητό τηλέφωνο, e-mail) και τα στοιχεία αυτά να υφίστανται, ήτοι να είναι πραγματικά.

Να σημειωθεί ότι το κάθε Δώρο θα είναι ονομαστικό και δεν μπορεί να αντικατασταθεί με χρηματικό ποσό, όπως και να επιστραφεί για εξαργύρωση σε οποιοδήποτε κατάστημα πώλησης αντιστοίχων ειδών.

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 04/11/2019 στις 11:00 το πρωί, από τον συμβολαιογράφο Χαράλαμπο Στασινόπουλο  στα γραφεία του Β.Σοφίας 133, Αθήνα.

Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεσή τους στις συνεργαζόμενες εταιρίες, για την προβολή του Διαγωνισμού ή/και των αποτελεσμάτων του με οποιοδήποτε τρόπο. Έτσι, η εταιρεία «JohnHellas» καθώς και η εταιρία «WEST AE» επιφυλάσσονται να χρησιμοποιήσουν και να δημοσιεύσουν για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο με τα ονοματεπώνυμα των νικητών στις επίσημες διαδικτυακές σελίδες των  εταιριών στο Facebook, στο Instagram και στο επίσημο website της εταιρείαςwww.johnhellas.gr/blog και της WEST αντίστοιχα .

Καθένας που μετέχει στον Διαγωνισμό, συναινεί ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Ειδικά για τους ανήλικους συμμετέχοντες ορίζεται ότι έχουν ενημερωθεί οι ασκούντες τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια αυτών ή οι νόμιμοι αντιπρόσωποι τους και συγκεκριμένα, συναινούν στη συμμετοχή του ανήλικου τέκνου  στον Διαγωνισμό.

 

Τα Δώρα των νικητών είναι:

 

Πέντε (5) τεμάχια του κωδικού 26099 – GravitraxStarterSet, ένα (1) τεμάχιο για κάθε έναν από τους πέντε (5) νικητές.
 

 

Η ανάδειξη των νικητών θα γίνει από τη «JohnHellas» και την «WEST» στις 04/11/2019.

Η «JohnHellas» και η «WEST» εγγυώνται το αδιάβλητο της διαδικασίας. Η Εταιρείες θα ανακοινώσουν τους νικητές της ενέργειας στη διαδικτυακή σελίδα τους στα social mediaστο Facebook, στο Instagram καθώς και στο επίσημο website της εταιρείας www.johnhellas.gr .

Οι συμμετέχοντες και οι γονείς/κηδεμόνες/αντιπρόσωποι των ανήλικων συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση προς τη Διοργανώτρια John Hellas και WEST για την προβολή του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης/social media.


Οι νικητές θα ενημερωθούν είτε με email είτε τηλεφωνικά για τα αποτελέσματα (και εφόσον είναι ανήλικοι, οι γονείς/κηδεμόνες/αντιπρόσωποι τους). Κατά την επικοινωνία θα τους ζητηθεί να στείλουν με e-mail στο info@johnhellas.gr  τα πλήρη στοιχεία του νικητή (ή του γονέα/κηδεμόνα): ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, Τ.Κ., πόλη και τηλέφωνο επικοινωνίας, για να τους σταλεί το Δώρο με courier. Οι νικητές θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους εντός δύο (2) εβδομάδων μετά την ημερομηνία ανακοίνωσης νικητών. Τα έξοδα αποστολής των δώρων επιβαρύνουν την εταιρία JohnHellas.

 

Οποιοσδήποτε από τους νικητές, σε οποιοδήποτε στάδιο, ακόμα και σε αυτό της παράδοσης των δώρων, μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους: (α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους ή δεν πληροί αυτούς στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις (β) σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών που τάσσονται στους παρόντες όρους (γ) σε περίπτωση που ο νικητής αρνηθεί να δηλώσει στο Διοργανωτή και την WEST τα προσωπικά του στοιχεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση που του ζητηθεί (δ) σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία που δήλωσε είναι ψευδές. 


Τα Δώρα, όσον αφορά στον αριθμό και το είδος τους, είναι ήδη προκαθορισμένα και συγκεκριμένα και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή τους με χρήματα. Επίσης δεν μεταβιβάζονται. Τα παραπάνω Δώρα δεν αλλάζουν και ο νικητής θα πρέπει κατόπιν συνεννόησης να αποδεχθεί τους χρόνους διεξαγωγής τους, διαφορετικά το Δώρο θα δοθεί με νέα στιγμιαία κλήρωση σε άλλον νικητή ή θα διατεθεί κατά την δίκαιη κρίση των διοργανωτών. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής ή σε περίπτωση ανήλικου, γονέας/κηδεμόνας, δεν αποδεχθεί το Δώρο του εντός της προθεσμίας δύο (2) εβδομάδων μετά την ανακοίνωση των νικητών, χάνει το σχετικό δικαίωμά του. Η Εταιρείες John Hellas και West   δεν θα φέρουν ευθύνη για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης από τον νικητή που οφείλονται σε έλλειψη επικοινωνίας ή απουσίας.

 

Προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό (ονοματεπώνυμο, ηλικία και στοιχεία επικοινωνίας) πρόκειται να συλλεχθούν από την εταιρία «JohnHellas» και την «WEST AE», να εισαχθούν σε βάσεις δεδομένων και να τύχουν επεξεργασίας για τις ανάγκες οργάνωσης, αξιολόγησης, δημοσιότητας και διεξαγωγής του Διαγωνισμού, πάντοτε στα πλαίσια και τις προϋποθέσεις του ν. 4624/2019. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων δεν θα διαβιβασθούν σε τρίτους, πέραν από τυχόν πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό του Διοργανωτή, ενδέχεται να εμπλακούν στην ανάδειξη των νικητών και στην απονομή/παράδοση των Δώρων. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων, αυτοί έχουν τα εξής δικαιώματα: (α) δικαίωμα υποβολής αιτήματος στον Διοργανωτή «JohnHellas» και στην εταιρεία με την επωνυμία «WEST AE Διαφημιστική, Τουριστική εταιρία» (εφεξής «WEST») η οποία θα αναλάβει να υλοποιήσει τεχνικά και να εκτελέσει το Διαγωνισμό για λογαριασμό της «JohnHellas» για πρόσβαση στα προσωπικά τους δεδομένα, (β) δικαίωμα υποβολής αιτήματος στην διοργανώτρια εταιρία «JohnHellas» και στην εταιρία που θα αναλάβει την υλοποίηση του διαγωνισμού «WEST AE» για διόρθωση των προσωπικών τους δεδομένων, (γ) δικαίωμα υποβολής αιτήματος για διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων, (δ) δικαίωμα υποβολής αιτήματος για περιορισμό της επεξεργασίας που τους αφορά, (ε) δικαίωμα αντίταξης/εναντίωσης στην επεξεργασία, (στ) δικαίωμα στη φορητότητα των προσωπικών τους δεδομένων και (ζ) δικαίωμα ανάκλησης της συναίνεσής του οποτεδήποτε. Για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας μπορείτε να αποστείλετε σχετικό e-mail στο info@johnhellas.gr και info@westsa.gr

 

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων της εταιρίας  «JohnHellas»  είναι δημοσιευμένη στην  ιστοσελίδα της  στην ακόλουθη διευθύνση https://johnhellas.gr/privacy

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό αποτελεί ελεύθερη και σαφή δήλωση και συναίνεση των συμμετεχόντων(και για τους ανήλικους οι έχοντες τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια αυτών ή οι αντιπρόσωποι τους σύμφωνα με το α. 21 ν. 4629/2019) για την επεξεργασία των παραπάνω δεδομένων τους και την τήρηση σχετικού αρχείου για τους προαναφερθέντες σκοπούς. Η αναζήτηση, αποδοχή και παραλαβή των δώρων από τους νικητές συνιστούν ρητή  συγκατάθεση αυτών για χρήση του ονόματός τους με σκοπό την δημοσιοποίηση του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του και για την επεξεργασία στοιχείων τους κατά τα ανωτέρω. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του διαγωνισμού στο σύνολό τους και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση του συμμετέχοντα και του έχοντος τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια αυτού, από κάθε τυχόν αξίωση έναντι της «JohnHellas» και της «WEST AE».

Οι παρόντες αναλυτικοί όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό βρίσκονται αναρτημένοι στην σελίδα https://johnhellas.gr/blog καθώς και στην ειδική εφαρμογή στο tablet όπου γίνεται η συλλογή των στοιχείων κατά τη διεξαγωγή του event.

           

            Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με τον Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

 

Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό «GRAVITRAX PROMO CONTEST»