Η John Hellas ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία τα events του Gravitrax σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

ανέβηκε από admin 25/10/2019 0 Σχόλια

Οι προωθητικές ενέργειες για την παρουσίαση του Gravitrax στο κοινό πραγματοποιήθηκαν στο The Mall Athens στις 11 και 12 Οκτωβρίου και στο Mediterranean Cosmos στις 18 και 19 Οκτωβρίου. 

Οι επισκέπτες των εμπορικών έπαιξαν με το Gravitrax δημιουργώντας ατέλειωτες διαδρομές για μπίλιες, χρησιμοποιώντας τις πολλές επεκτάσεις της κατηγορίας, ενώ συγχρόνως συμμετείχαν σε διαγωνισμό για 5 Gravitrax Starter Sets. Η διοργάνωση απευθυνόταν σε όλες τις ηλικίες, με μοναδική προϋπόθεση την όρεξη για παιχνίδι, δημιουργία και πειραματισμό! 

Η καταρτισμένη προωθητική ομάδα παρουσίασε το νέο παιχνίδι της Ravensburger και προσκάλεσε μικρούς και μεγάλους να παίξουν με το Gravitrax στα ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια. 

Την παράσταση έκλεψαν οι Techitserious, Youtubers με μεγάλο κοινό, οι οποίοι παραβρέθηκαν και στα δύο events, παρουσιάζοντας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το Gravitrax και τις επεκτάσεις του. 

Η εταιρία John Hellas σχεδιάζει και άλλες παρόμοιες ενέργειες, με στόχο να φέρει το Gravitrax ακόμα πιο κοντά στο κοινό! 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.gravitrax.gr και το 2310688653.

Ετικέτες: GraviTrax John Hellas
Η John Hellas ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία τα events του Gravitrax σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!